Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” De DNA-Evolutie komt eraan!

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”

geplaatst: 13 februari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De DNA-Evolutie komt eraan!

Het DNA van de mens is er klaar voor om omhoog te gaan en te veranderen. Jullie zullen het nooit in een microscoop zien omdat het niet chemisch is.  Het is natuurkunde.

Luister even, want jullie hebben al gezien hoe het werkt. De 90 procent van het DNA dat voorheen “rommel” was, wordt nu begrepen door jullie wetenschap. De wetenschap begrijpt nu dat deze 90 procent informatie is – een handleiding – een controlepaneel voor de genen. Maar het is nog steeds een mysterie wat het feitelijk bevat of hoe het de informatie aan de genen overbrengt.

Wat jullie nog niet weten is dat er een multidimensionale overbrenging is. Voor de meeste biologen is dit een stap te ver, maar er is feitelijk een beetje kwantum-schap in jullie DNA en dit is ook al wetenschappelijk gezien. (Gariaev en  Popokin experimenten met DNA).

Deze 90 procent van het DNA is als miljarden antennes in je lichaam die er klaar voor zijn om informatie te ontvangen en dan de handleiding te veranderen door de veranderingen in jullie rasters. Het DNA gaat informatie ontvangen en verhoogt zich. Het gaat de genetica beïnvloeden. Moeders zullen dit het eerst ontvangen en doorgeven aan hun kinderen.

Moeders, jullie weten niet eens dat jullie het hebben, en toch geven jullie het nu door aan jullie kinderen. Zijn jullie je bewust van de boeken van mijn partner van meer dan tien jaar geleden over de “Indigokinderen?”

Deze kinderen waren voorlopers van de nieuwe energie.

De kinderen zijn anders!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal