Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” De Menselijke Ziel

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”

geplaatst: 6 december 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Ziel

De ziel is waarschijnlijk een van de meest complexe onderwerpen waar wij het over kunnen hebben. Allereerst is hij niet lineair. Wat wij hiermee bedoelen is dit: Een lineaire geest zoals de mens die heeft, neigt naar een gedachtenproces dat in een rechte lijn loopt. Logica, overleven en zakendoen. Jullie leven je dagelijks leven door je bewustzijn te gebruiken dat voor het grootste deel lineair is.

Als jullie maar een greintje multidimensionaal worden hebben jullie soorten van visioenen en gebruiken jullie metaforen die jullie in dit land bestuderen. De ziel is een multidimensionaal deel van de mens. Het draagt het deeltje van God dat, letterlijk, de essentie van God is. In de ziel zijn ook de attributen van de Akashakroniek van alle mensen. Als jullie lichamelijk overlijden verlaat de ziel het fysieke lichaam. Jullie gaan dan van gedeeltelijk multidimensionaal en gedeeltelijk 3D naar volledig multidimensionaal. Jullie zagen dit ook in onze boodschap over Elia.

Hier verschillen de verschillende geloofssystemen. Sommige systemen zien de ziel als een deel dat nooit terugkomt naar deze planeet. Sommige zeggen dat over de ziel wordt geoordeeld en dat de ziel wordt gestuurd naar een oord, dan naar een andere plaats en misschien zelfs nog een ander, als een trap van bestraffing of beloning.

Maar wat was de oorspronkelijke menselijke intuïtie over God binnen de georganiseerde spirituele systemen op de planeet? Wat was de oorspronkelijke intuïtieve gedachte voordat er doctrines en regels en structuren waren?

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal