Boek 14 – De Nieuwe Mens – De Nieuwe Mens

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 –De Nieuwe Mens

geplaatst: 11 mei 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Nieuwe Mens

De menselijke natuur staat op het punt omhoog te gaan en het zal de eerste keer zijn in jullie geschiedenis dat dit gebeurt. Het is meer dan een opwaardering van de menselijke natuur….het gaat over nieuw worden. Psychologen zullen jullie vertellen dat de menselijke natuur statisch is en dat wil zeggen dat die niet verandert.

“Het hoort gewoon bij de mens.” Een deel van de studie psychologie zelf vereist dat het statisch is zodat het bestudeerd kan worden en men dan kan profiteren van de verzamelde kennis. De geschiedenis lijkt dit te bevestigen en aan te tonen dat de menselijke natuur verantwoordelijk is voor steeds maar weer dezelfde angstsoorten en overlevingsinstincten en nooit lijkt te veranderen.

De geschiedenis herhaalt zich met al zijn disfunctie, drama en oorlogen en jullie kunnen erop rekenen dat de menselijke natuur hetzelfde blijft. Vaak als de term “menselijke natuur” wordt gebruikt is dit op een negatieve manier. Dit feit toont jullie dat zelfs studenten zich realiseren dat de intrinsieke natuur van de mens gebrekkig is.

Het idee van een echte verandering van de menselijke natuur wordt door de experts als onmogelijk gezien. Het veranderde nooit, dus waarom zou dit nu wel zo zijn? Deze komende verandering is dus moeilijk te accepteren voor degenen die wetenschappelijk onderlegd zijn omdat er geen bewijs is voor wat wij “de grote Opwaardering” noemen.

Tot nu toe is er alleen bewijs voor een TOEVALLIGE opwaardering omdat deze dingen langzaam gebeuren. Soms gaat dit zo langzaam dat jullie je er niet eens van bewust zijn, maar het begint nu.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal