Kryon Boek 14 – De Nieuwe Mens – Het Geheim is compassievol bewustzijn

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 – De Nieuwe Mens

geplaatst: 15 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 

Het Geheim is compassievol bewustzijn

Hallo Henk,

Het geheim van het ontginnen van je Akasha, of het loslaten van het patroon, is het hebben van een compassievol bewustzijn. Verrast jullie dit? Dit is wat er altijd werd gemist.

Als jullie je Akasha gaan ontginnen (dingen die jullie in het verleden hebben geleerd) en gaan herschrijven wie jullie zijn, zullen jullie met jezelf een overeenstemming moeten krijgen over compassie.

Hoe gaan jullie om met een gebrek aan woede, zorg voor anderen, puurheid van God binnenin…de fysica van bewustzijn om compassie te scheppen, schept wat ik compassievolle actie noem. Dit is voor iedereen in de zaal en voor degenen die dit lezen. Een oude ziel weet hoe hij/zij dit moet doen.

Luister: Ik weet wie jullie zijn. Jullie zouden niet hier naar luisteren of jullie zouden dit niet lezen als jullie geen oude zielen zouden zijn. Jullie zijn oude zielen en jullie weten wie jullie zijn.

Compassie is de koning van alle emoties op dit punt op de planeet. Het zal jullie leiden naar een ontwikkelde staat van liefde en zonder compassie en zorg voor anderen zal dit niet werken. In feite zal er dan niets werken.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal