Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” Spontane Vergeving

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”

geplaatst: 4 april 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Spontane Vergeving

Als een mens spontane Vergeving meemaakt, of wat sommigen spontane heling noemen, wat gebeurt er dan eigenlijk? Jullie kunnen niet ontkennen dat dit gebeurt. Geloven jullie hierin? Dat moet wel want de huidige wetenschap heeft dit al (h)erkend. Men heeft het gemeld en gedocumenteerd. De grote vraag is dus: Hoe werkt dit? Dit is altijd het mysterie van de eeuwen geweest.

Er zijn mensen die geloven dat het bewustzijn van een individu dat ziek is, dit op de een of andere manier naar buiten brengt. Dit klopt. Dit klopt helemaal! Onthoud dit! Daarom noemt men het spontaan. Het werd niet verwacht en er was geen aanwijzing dat het zou komen. Dit zou betekenen dat er alleen door het bewustzijn, en misschien zelfs wel zonder het te weten, een activatie was van het sjabloon. Het heelde zo snel en op zo’n verbazingwekkende manier dat het verder ging dan het herkenbare en het huidige geloof in de medische wetenschap of -begrip.

Het is bijna alsof het lichaam zichzelf reinigde van de ziekte. Het verwijderde die en zelfs ook de merktekens die normaal gesproken aantonen dat er een ziekte is geweest! Dit betekent dat de cellulaire verjonging voor een paar dagen of weken duidelijk werd versneld om te verwijderen wat er niet thuishoorde en daardoor het leven van een mens redde.

Spontaan, automatisch kwijtraken van een ziekte is werkelijkheid en het komt van een plaats die in het lichaam van eenieder aanwezig is.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal