Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” Wat moet ik eten?

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens

geplaatst: 6 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat moet ik eten? 

Elke aparte biologie (mens) in de zaal is anders en nu brengen wij iets naar voren waar wij het al een tijdje niet over hebben gehad, maar het is nu nodig dat jullie het horen. Wat werkt voor jullie gezondheid is bijna compleet en totaal op jullie Akasha gebaseerd. Waar brachten jullie je meeste levens door? Was het misschien in Azië? Misschien in India of Tibet? Misschien was het op het Zuidelijk Halfrond. Elk van deze plaatsen en culturen hadden verschillend voedsel dat werkte om jullie in balans en gezond te houden.

Toch zijn jullie in dit leven nu op het Noordelijk Halfrond. Wat ik graag wil dat jullie weten is dat jullie sterk worden beïnvloed door het soort dieet dat jullie hadden. (in jullie vorige levens)

Misschien waren jullie vegetariër. Misschien aten jullie alleen maar granen. Daarom zullen jullie cellen om dit dieet vragen om zich in balans te voelen. Begrijpen jullie dit? Er zijn anderen die hoofdzakelijk uit Noord Amerika komen, uit Europa, die nooit dit soort diëten hadden, uit Azië of het Zuiden. Daarom zullen zij ook geen enkele moeite hebben met het voedsel van het land.

Luister: Er is geen algemeen antwoord op de vraag: “Wat moet ik eten voor spirituele gezondheid?”

Er zijn absoluut geen “zou moetens”. In plaats daarvan zijn er goede signalen van het innerlijk aangeborene die jullie inzicht geven in de meest gezonde dingen voor je lichaam.

Met andere woorden: Luister naar je cellen!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal