Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” Zijn jullie je eigen voorouders?

Marshmallow Boodschap
 Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”

geplaatst: 10 oktober 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zijn jullie je eigen voorouders?

Wat is jullie relatie met je eigen Akasha? Hebben jullie wel een relatie? De Nieuwe Mens zeker wel! De Nieuwe Mens zal een herinnering hebben van de energie van het verleden. Dit is een herinnering waar jullie voor hulp op kunnen rekenen in plaats van dat dit een blokkade is of een moeilijke karmische energie. Het is een relatie die persoonlijk is. Ik heb jullie verteld dat jullie je eigen voorouders zijn.

Denk daar eens over na: als jullie steeds weer op dezelfde plaats zijn gereïncarneerd zijn de kansen heel groot dat jullie deel uitmaken van je eigen familiestamboom. Daardoor zijn jullie je eigen voorouders. Als ik jullie dus vraag wat jullie relatie met je eigen voorouders is, vraag ik jullie in werkelijkheid hoe jullie over je eigen ziel denken die deelneemt aan jullie eigen verleden.

Hoe lang zijn jullie in deze omgeving geïncarneerd? Wat als jullie een paar van je eigen voorouders zijn? Wat is vandaag jullie relatie met je eigen Akasha die hen alle drie bevat? Wat als er meer dan drie waren? Wat als jullie (in jullie vorige levens) een ander geslacht hadden?

Er zijn hier intellectuelen die zullen proberen om dit kritisch te analyseren en in hun lineariteit willen trekken, zij zullen biologie met Akasha verwisselen. Wij hebben het niet over de directe biologische voorouders  maar eerder over de Akasha-familie.

Jullie Akasha staat los van jullie biologische voorouders, maar in sommige gevallen overlappen zij elkaar. In sommige gevallen kunnen jullie zelfs je eigen overgrootvader zijn.

Zijn jullie al in verwarring?

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal