Kryon Boek 3 “Alchemie van de Menselijke Geest” David, de Geliefde

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 3 “Alchemie van de Menselijke Geest”

geplaatst: 4 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

David, de Geliefde

Wij willen jullie nu – eindelijk – vertellen over degene die zonder karma naar de Aarde kwam maar alleen met een missie. Wij willen jullie nu vertellen over David, de Geliefde. David werd  geboren en miste een deel van zijn hersenen. Hij was een intelligent kind. Hij had alle faciliteiten van het bewustzijn maar de delen die hij miste waren degenen die zijn groei controleerden.

Zo kwam het dat de doctoren wisten dat David niet heel lang zou leven want met deze ontbrekende delen was dit onmogelijk. Het hele doel van David was een missie. Hoewel dit niet direct duidelijk was werd dit later wel zo. David had jonge ouders die innig van hem hielden en hij omringde zich ook met anderen die veel van hem hielden.

Zo kwam het dat David een verbazingwekkend leven had in de weinige jaren waarin hij op Aarde was. Er waren ook mensen die hem meenamen naar plaatsen waar een jong iemand nooit zouden komen. Hij werd overspoeld met liefde en kreeg alle mogelijkheden om te leren. Toch overleed hij toen hij twaalf was want het was Davids missie om een geschenk aan zijn ouders te geven.

Oh, als je dit aan hun ouders zou vertellen zouden zij beledigd zijn! Zij hadden het in hun leven nog nooit zo slecht gehad als in de tijd waarin zij rouwden vanwege zijn dood. Het zou niet geholpen hebben tegen de pijn in hun hart als zij van Davids missie geweten zouden hebben.

Zo is het ook met jullie, lieve mensen, als jullie weten dat iemand is overleden, want op dat moment helpt het helemaal niet als jullie weten dat dit gepast is, want als het moment daar is, is er pijn en geen hoeveelheid astrale wijsheid zal de opkomende emoties kunnen vervangen.

Aldus werd de kleine David behoorlijk gemist en zijn ouders rouwden om hem, wat natuurlijk heel gepast in bij deze omstandigheden. Maar zie je, David had een overeenkomst met zijn ouders en deze jonge ouders hadden een overeenkomst met David. Davids overlijden zorgde voor een venster van mogelijkheden – zelfs als zij beiden op hun slechtst waren – om een pad naar snelle verlichting te ontdekken, een stap die zij namen in hun zoektocht naar vrede die zij nooit zo gedaan zouden hebben zonder het geschenk van David.

Zo kwam het dus dat deze beide ouders een zeer verlicht leven leidden en nog vele jaren lang helers werden. De zorgen werden aldus getransmuteerd naar vreugde en heling. Zo werd hun verlichting compleet en zo werd hun karma ingelost vanwege het geschenk van hun Geliefde David.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal