Kryon Boek 7 – Brieven van Thuis / De Kracht om te Veranderen – Echte Verandering

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek 7 – Brieven van Thuis

geplaatst: 25 mei 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Kracht om te Veranderen – Echte Verandering

Mensen hebben nu de kracht om te veranderen. Sommigen van jullie hebben het slechtst denkbare veranderd. In de serie waarin wij spraken over de herstellende mens schilderden wij een plaatje voor jullie waarin jullie besloten om je huis te renoveren en er onderhand in te blijven wonen. Sommigen van jullie begrijpen precies wat ik bedoel.

Er zijn dan ongemakken, nietwaar?

Er is ook boosheid als dingen niet zo goed gaan. De planning loopt altijd anders! Jullie zouden wensen dat het voorbij was. Dat is echte verandering en velen van jullie die dit horen en lezen zitten midden in de renovatie, lieve mensen, en daarom zijn wij hier om jullie hiervoor te eren.

Daarom zijn wij hier met de hele groep om jullie te eren, de groep die zo van jullie houdt. Zie je, wij gaan niet door hetgeen waar jullie doorheen gaan. Wij zijn hier om jullie te steunen bij jullie ongelooflijk werk.

Sommigen van jullie zijn vandaag gekomen of hebben deze woorden opgepakt en dachten dat jullie voor een grote entiteit met de naam Kryon zouden gaan zitten. In plaats daarvan merken jullie dat deze broer of zus van jullie die Kryon wordt genoemd een boodschap brengt – net zoals een brief van thuis – die druipt van liefde en die vertelt dat jullie worden geëerd voor het werk dat jullie doen.

Daarom zijn wij hier om voor jullie te applaudisseren, jullie voeten te wassen en er te zijn als jullie daarom vragen.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal