Kryon Boek 8 – Het IJkpunt voorbij

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek 8 – Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 1 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 

De Derde Exodus

Laat mij jullie vertellen over de realiteit in Israël. Israël staat op het punt om het potentieel van de Derde Exodus te gaan ervaren.

De eerste Exodus was die van het weggaan van de stammen uit de slavernij in Egypte. De tweede Exodus was die van de non-persona groep naar een groep met een land dat de energie van zijn geboorte had. De derde Exodus, en de meest diepgaande van allen, is degene die het Nieuwe Jeruzalem zal brengen dat juist in Israël moet gaan beginnen.

Deze derde Exodus is er een van het “bewustzijn” dat van het oude bewustzijn van oorlogen naar een verlicht bewustzijn van vrede gaat. Het Goddelijke Wonder is dat er op het oude realiteits-spoor geen Derde Exodus was.

De profetieën waren helder en de bestemming van de trein was het gaan naar een potentieel dat niets anders inhield dan een manifestatie van de schepping van vervulling van deze profetie, maar toen de trein van spoor veranderde, tussen 1962 en 1987, hadden jullie dit niet in de gaten.

Weg was die oude cirkel waarop jullie de manifestatie van het oude zouden ontmoeten. Het werd vervangen door een nieuw spoor – een nieuwe bestemming – en het potentieel van een Derde Exodus naar een mensheid die zijn energie verandert.

~ KRYON ~

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal