Kryon Boek 9: Het Nieuwe Begin – Je Pad Vinden

Marshmallow Boodschap

  Uit Kryon Boek 9: Het Nieuwe Begin

geplaatst: 8 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je Pad Vinden

Oh, luister naar mij. Jullie wandelen in een sfeer. Jullie denken dat jullie op een rechte lijn gaan, maar dat is niet zo. Dit pad van jullie gaat NIET rechtdoor. Jullie denken dat jullie het ene ding na het andere doen en jullie plaatsen hen in een tweedimensionale lijn.

Jullie vragen je dingen af over de toekomst en jullie houden je bezig met het verleden, maar jullie zien hen nooit samen. Sommigen hebben gevraagd: “Kryon, wanneer zal ik mijn pad vinden?” Sommigen van jullie zitten er middenin!

Het is precies waarom jullie kwamen en toch kijken jullie constant naar de toekomst en zeggen: “Nou, misschien later….misschien zal ik het in de toekomst vinden!” Jullie lopen in de binnenkant van een sfeer en dit betekent dat jullie op een interdimensionaal niveau alle paden kunnen zien die jullie ooit hebben belopen en ooit zullen belopen door gewoon om je heen te kijken.

Zij zijn allemaal samen! Het is net zoals jullie idee over succes en falen. Het is de wijze mens die begrijpt dat niet alles is wat het lijkt – dat er meer is. Wanneer jullie je pad zullen vinden, vragen jullie? Wat als de vuurtoren op deze manier zou denken?

“Wel, niemand heeft mij onlangs nog bedankt omdat ik mijn licht schijn. Er zijn helemaal geen kapiteins van welk schip dan ook geweest die mij dankbaar waren. Ik denk dat ik mijn licht maar doof en wegga. De tijd draait door. Ik zal verder kijken om te ontdekken wat er van mij wordt verwacht!”

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal