Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij – De Uitgebreide Mens!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 25 juli 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Uitgebreide Mens!

Ik heb goed nieuws. Ik wil jullie graag vertellen over een attribuut dat jullie wordt gegeven – en dat vieren wij met jullie samen!

Het is een attribuut dat we nu kunnen onthullen en dat sommige begeleiders in deze zaal beginnen te ervaren. Het menselijke energieveld in de oude energie was ongeveer drie voet, of ongeveer een meter.

Begeleiders die met energie werken, zullen je vertellen dat dit de afstand is waarin ze vaak energie kunnen voelen als ze een mens benaderen voor genezing. Ze kunnen het veld voelen dat de persoonlijke spirituele energie van een mens is. Elk mens heeft dit.

Degenen die energie kunnen voelen, zullen je vertellen dat dit meer is dan een aura. Het heeft je “energiestempel” erop – je naam erop – wie je bent.

Vaak kunnen medisch intuïtieve mensen en energiewerkers van alles in deze ruimte voelen. Sommige energiewerkers kunnen hun handen in het veld steken en bespreken wat er gebeurt op het cellulaire niveau van je lichaam – onbalans, evenals verlichting en zelfs verdriet of vreugde! Dit is hoe het is geweest.

Nu gaat die afstand drastisch veranderen. We zijn hier om jullie dit te vertellen, Dierbaren: jullie hebben nu toestemming om dit persoonlijke veld langzaam uit te breiden door deze nieuwe jaren heen, stukje bij beetje – de kracht ervan naar zijn volledige potentieel van acht meter te brengen!

Dit is de grootte van het volledige menselijke Merkabah.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal