Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij: Het belangrijkste onderwerp

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 1 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het belangrijkste onderwerp

Laten wij het nu over het belangrijkste onderwerp hebben: sjamanen, jullie zijn hier en lezen dit.

Ik blijf dit tegen jullie zeggen omdat ik weet wie jullie zijn en wie jullie waren. Wie denken jullie dat er nu ontwaken? Wie zijn de eersten om op deze planeet te ontwaken in dit nieuwe millennium in deze goddelijke energie?

Ik zal het jullie vertellen. Degenen die nu ontwaken voor hun eigen spiritualiteit zijn de priesters en de nonnen – de monniken en de sjamanen – de medicijnmannen- en vrouwen van de Inheemsen…..JULLIE!

Als ik jullie een terugblik zou kunnen geven over wie jullie zijn….aan degenen die hier zitten en die dit lezen – is dat wie jullie zijn. Dit is niet de eerste keer dat jullie zijn ontwaakt om vragen te stellen over je eigen cellulaire spiritualiteit.

Dit is een terugblik, en wij zeiden de vorige keer al waar jullie stonden. Wij herinnerden jullie aan de geloften die jullie aflegden en die door de sluier gingen….leven na leven. Wij vroegen jullie om deze geloften te laten vallen. Wij vertelden jullie dat jullie deze geloften van celibaat en afgescheiden leven konden laten vallen.

Wij vertelden jullie dat jullie om je op God te focussen, besloten om arm te zijn en wij vertelden jullie dat jullie ook deze gelofte konden laten vallen.

Wij vertelden dat jullie al deze geloften konden laten vallen!

Dit is informatie die is doorgegeven en opgeschreven.

Hebben jullie hier misschien al eens van gehoord?

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal