Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij – Het Grote Probleem!

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 7 december 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Grote Probleem!

Laten we het hebben over het grote probleem: sjamanen, jullie horen en lezen dit hier. Ik blijf jullie zo noemen omdat ik weet wie jullie zijn en wie jullie waren. Wie denk je dat er nu wakker wordt? Wie zijn de eersten die in dit nieuwe millennium op de planeet ontwaken voor deze goddelijke energie?

Ik zal het je vertellen. Degenen die zich nu bewust worden van hun spiritualiteit zijn de priesters en de nonnen – de monniken en de sjamanen – de medicijnvrouwen en -mannen van de inheemse bevolking – JULLIE!

Als ik jullie een flashback zou kunnen geven van wie jullie zijn, degenen die in deze kamer zitten en deze woorden lezen – dat is wie jullie zijn. Dit is niet de eerste keer dat jullie ontwaakt zijn om te vragen naar je cellulaire spiritualiteit.

Dit is een recensie, en we zeiden het de laatste keer dat we hier waren. We herinnerden jullie aan de geloften die jullie aflegden en die door de sluier gingen, leven na leven. We hebben jullie gevraagd om deze geloften te laten vallen. We hebben jullie verteld dat jullie de gelofte van celibaat en alleen zijn konden laten vallen.

We vertelden jullie dat velen van jullie besloten om arm te zijn om je op God te concentreren, en we vertelden jullie dat deze gelofte ook kon worden ingetrokken. We hebben jullie verteld dat al die geloften kunnen worden geschrapt. Dit is informatie die is verzonden en opgeschreven. Misschien hebben jullie het zelfs al gelezen of gehoord?

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal