Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij – Jullie Energieveld!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 11 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie Energieveld!

Wij hebben jullie verteld dat hoe hoger jullie vibreren, hoe verder jullie energieveld zich uitbreidt. Wij hebben jullie verteld dat sommigen van jullie een Merkabah kunnen hebben dat tot elf meter lang kan zijn. Wisten jullie dit? Hoe bijzonder vinden jullie dit?

Lieve mensen, het is tijd dat jullie jezelf op deze manier gaan bezien – elke dag!

Jullie hebben een veel groter energieveld dan jullie denken. Ik zal jullie een test geven. Weten jullie wie dit kunnen voelen, zo niet feitelijk zien? Het Indigo-kind! Het Indigo-kind kan onbalans aanvoelen.

Bepaalde kinderen van de Indigo’s zijn daar beter in dan anderen, maar er zijn interdimensionale Indigo’s die dit diepgaand kunnen voelen. Er zijn feitelijk “intergalactische” Indigo’s, maar jullie hebben hen interdimensionaal genoemd. Deze Indigo’s hebben hun “antenne” uitstaan, en zij merken dat jullie eraan komen!

Probeer het!

Ga een kamer in waar een klein kind is – misschien een openbare ruimte. Zeg niets en maak geen geluid. “Roep” het kind intuïtief met je geest. Glimlach en kijk naar het kind. Als het kind niet is afgeleid zal het zich vaak omdraaien om naar de oorsprong van de energie te kijken.

Het wil uitzoeken waar het “Licht” vandaan komt!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal