Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij – Jullie zijn een deel van het Geheel!

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij

geplaatst: 10 mei 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zijn een deel van het Geheel!

Wijsheid van de Mantel van Spirit.

In het verleden moest de machine vaak eerst stuklopen voordat het probleem werd gerealiseerd. Opeens vertellen wij jullie dat de machinisten de wijsheid beginnen te krijgen waardoor de machine onderhouden kan worden terwijl hij in bedrijf is en er geen noodstop meer hoeft te zijn.

Het belangrijke woord hiervoor is wijsheid, en deze wijsheid komt van de Mantel van Spirit die velen van jullie hebben besloten te dragen in je leven door je ascensie-status door de intentie ervoor.

Als jullie tegen Spirit zeggen: “Lieve God, ik begrijp eindelijk dat ik een deel van het Geheel ben en ik weet dat ik tijdelijk hier op Aarde ben. Ik weet dat ik een groot en groots licht uitstraal voor de planeet.

Daarom zal ik voor Spirit staan en vragen: “Zeg mij wat ik moet weten. Vertel mij wat ik zou moeten doen.” Ik zal stil en rustig zijn en naar antwoorden luisteren. Ik zal synchroniciteit respecteren en eren. Ik Ben een deel van het Geheel, en IK BEN!”

En dat, lieve mensen, zal een mensenras scheppen dat de antwoorden gaat bestuderen op jullie grootste problemen en het zal op een welwillende manier vele van hen oplossen door de samenwerking van de meerderheid van jullie.

Dit kan alleen gebeuren als er een kritieke massa aan ontwikkelde mensen op Aarde is – en die is er nu!

Hoewel dit nu voor jullie als fantasie klinkt….wacht maar af en kijk hoe het zich ontwikkelt!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal