Kryon Boek acht: Het IJkpunt voorbij – Relaties

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 8 – Het IJkpunt Voorbij

geplaatst: 29 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Relaties

Hallo Henk,

Hoeveel van jullie herinneren je de sjamaan en de medicijnman? En weten jullie nog wat de attributen van de medicijnman waren? Vaak woonde de medicijnman buiten het dorp. De medicijnman woonde alleen, weten jullie het nog?

Luister naar wat ik zeg. Dit is belangrijk. Hebben jullie ooit een gelofte afgelegd dat jullie, om spiritueel te zijn, nooit intiem zouden zijn met een ander mens? Is dit zo? Hebben jullie ooit de gelofte van het celibaat afgelegd? Ik heb nieuwe informatie voor jullie!

Een aan God gegeven gelofte in WELK LEVEN OOK, wordt meegenomen naar het volgende leven en gaat steeds weer door de sluier heen. Jullie kunnen deze gelofte niet makkelijk laten vallen omdat jullie innerlijke ziel is opgedragen aan God.

Als jullie spiritueel ontwaakten en in die voorbije leven sjamanen werden, moesten jullie daarna vele dingen opofferen.

Lichtwerkers, hebben jullie problemen met het aanknopen en onderhouden van relaties? Overvloed? Het hebben van een normaal leven? Dan zou dit de reden daarvan kunnen zijn!

Laat mij jullie vertellen dat voor degenen van jullie die de Brug der Zwaarden zijn overgegaan, deze nieuwe energie jullie toestemming geeft om alle geloften te laten vallen! Dachten sommigen van jullie misschien dat jullie altijd alleen zouden zijn?

Jullie hoeven relaties niet meer te ontlopen!

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal