Kryon Boek dertien: De herijking van de mensheid – DNA-communicatie!

Marshmallow Boodschap

  Uit Kryon Boek dertien: De herijking van de mensheid

geplaatst: 16 april 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

DNA-communicatie!

DNA communiceert met jullie en jullie bewustzijn op een andere manier dan jullie hersenen dit doen. Wij hebben dit in het verleden beschreven en het is complex. Maar ik zeg het toch: Informatie die in jullie DNA zit, moet uiteindelijk naar jullie hersenen gaan om jullie het te laten herkennen.

Wees je hiervan bewust en geloof het.

Het komt dan in jullie bewustzijn en het werkt op een bepaalde manier de wij zullen beschrijven. Het doet dit met wat wij overlappende multidimensionale velden noemen.

Dit is geen wetenschappelijk mysterie want in jullie elektronica hebben jullie dit soort communicatie steeds. DNA spreekt niet tegen jullie in herinnering, synapsen, structuur of lineariteit. Het spreekt tegen jullie in emotionele concepten.

Het proces van overlappende multidimensionale velden heeft een naam in de elektronica en het wordt inductie genoemd.

Dit is ook de manier waarop de zon informatie en zelfs astrologische attributen overbrengt door zijn heliosfeer, naar het magnetisch raster van de planeet door overlappende multidimensionale velden.

Dit is dus natuurlijk, het gebeurt steeds, en het is van groot naar klein tot zeer klein en het heeft vele repeterende delen.

Dit gebeurt allemaal op het basisniveau van het DNA. Jullie hebben een veld om je DNA dat samenwerkt met je bewustzijn door iets wat wij het “slimme lichaam” of het “innerlijk aangeborene” hebben genoemd. Maak dit voor jezelf niet al te gecompliceerd!

Weet gewoon dat de Akasha onaantastbaar is omdat het jullie niet in staat stelt om je dingen te herinneren zoals jullie je normaal dingen herinneren. Het is niet traditioneel. Het is een onderdeel van de DNA-communicatie.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal