Kryon Boek dertien: De Herijking van de Mensheid – Financiële systemen!

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek dertien: De Herijking van de Mensheid

geplaatst: 13 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Financiële systemen!

Jullie hebben in de laatste vijf jaren je eigen financiële systemen aangevallen door te proberen om hen eerlijk te maken en zoveel mogelijk te vrijwaren van hebzucht. Historici zullen jullie vertellen dat dit in het verleden een onmogelijke situatie zou zijn omdat Big Money als ongenaakbaar werd gezien. Toch hebben jullie dat nest verstoord en zijn begonnen met het planten van zaden voor een beter systeem.

De recessie waarin jullie zitten is een herijking van Big Money. Jullie riepen hen ter verantwoording en wij hebben jullie verteld wat als eerste zou gaan vallen (verzekeringsmaatschappijen) en dat het om een van de grootste verzekeringsmaatschappijen op de planeet zou gaan (en dit was ook zo). Denk daar eens even over na. Wij konden dit zien aankomen omdat energie is wat het is.

Het schept langzaam sterke potentiëlen die voorspeld kunnen worden. Het is nog niet voorbij omdat het systeem zich moet herscheppen. Misschien hebben jullie gemerkt dat jullie bankiers in verwarring zijn. Het maakt niet uit wat de regering zegt over wat zij mogen doen of hoeveel geld hen werd gegeven om dingen te doen. Zij doen het gewoon niet! Zij zitten als verstard in de koplampen van een nieuw paradigma en weten niet hoe zij moeten handelen.
Dit zou jullie moeten vertellen hoe nieuw en onzeker deze verandering is – met niets vergelijkbaar wat jullie ooit hebben gezien.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal