Kryon Boek dertien: De Herijking van de Mensheid: Het Grotere Plaatje

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek dertien: De Herijking van de Mensheid

geplaatst: 10 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Grotere Plaatje

 Ik ga jullie nu dingen vertellen die esoterisch gezien, ongelooflijk zijn. Jullie melkwegstelsel weet wat er hier op Aarde gebeurt.

Ik heb het nu niet over levensvormen in jullie Melkweg. Ik heb het nu over wat jullie denken dat de “wetten” van de natuurkunde zijn.
Het Universum werkt samen met jullie Opwaardering – heeft het verwacht – want daarvoor zijn jullie gekomen!

Nu wordt het moeilijk om uit te leggen. Jullie denken dat natuurkunde eenvoudigweg uit wetten bestaat over de manier waarop de dingen werken? Laat mij jullie een vraag stellen: Hoe verklaren jullie wat sommige astronomen: intelligent ontwerp” hebben genoemd?

Tegen alles in werd het Universum geschapen voor leven. Natuurkunde wordt geacht willekeurig te zijn en wetten te volgen die willekeurig zijn. Toch gebeurde het niet op die manier. Hoe beter de instrumenten van de astrologen werden, hoe meer zij tot de overtuiging kwamen dat er intelligentie in het ontwerp moet zijn.

Hoe verklaren jullie dit? Alles wat zij weten en kennen is de wiskunde. Wat jullie voor je zien, wat jullie je Melkweg noemen, is hetzelfde als het gooien van de zes van de dobbelsteen…..en dat 10.000 keer achtereen!

Als zij het niet kunnen verklaren noemen zij het toeval, en dit volgt niet de natuur zoals zij die kennen. Dit is de reden waarom zij zeggen wat zij zeggen.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal