Kryon Boek dertien: De Herijking van de Mensheid

Marshmallow Boodschap

  Uit Kryon Boek dertien: De Herijking van de Mensheid

geplaatst: 25 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gebruik je energie!

De energie van de planeet gaat omhoog, maar jullie kennen die niet echt als de energie zoals jullie die kennen. Wij hebben eerder gezegd dat als wij jullie vragen wat energie is, de meeste mensen die zien als in een draad, als elektriciteit, of op een plaats waar men die op een bepaalde maner VOELT. Jullie denken niet aan energie als iets dat op reguliere basis vanuit een mens gaat.

Het idee dat de mens steeds bepaalde soorten multidimensionale energie uitzendt en ontvangt is niet iets dat jullie werd geleerd toen jullie jong waren. Als jullie tot deze realisatie komen nodigt dit velen uit om te denken dat jullie vreemd, eng en raar zijn.

Dit komt omdat jullie geen enkele herkenning , geen enkele vergelijkbaar attribuut hebben dat consistent en constant is. Daarom ligt dit buiten het blikveld van de dingen waarvan jullie vinden dat zij logisch, zinvol zijn, geformuleerd kunnen worden en empirisch zijn, geverifieerd kunnen worden. Hoe gaan jullie nu iets gebruiken waarvan jullie niet eens begrijpen dat het bestaat? Dit is moeilijk….en toch gaan wij jullie vragen om dit te doen.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal