Kryon Boek elf: Het optillen van de Sluier – Bankzitters!

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek elf: Het optillen van de Sluier

geplaatst: 5 september 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bankzitters!

Je kunt geen “bankzitters” meer hebben. Zelfs degenen die achterover leunen en zeggen: “Het kan me op de een of andere manier niet schelen”, zullen uiteindelijk ook veranderen.

Het zal iedereen schelen als ze de diepgang zien van wat er gebeurt. Het gaat over de toekomst van de mensheid, en het is te belangrijk om ‘het uit te zitten’.

Dat is waar vrede op Aarde over gaat.

Hoe is het met je? Ik zal het je vertellen, mensen. Jullie zijn dichter bij dit doel dan jullie ooit zijn geweest.

Het kan erger worden voordat het beter wordt in jullie perceptie, in jullie realiteit. Maar als je dat ziet, daag ik jullie uit in deze vakantieperiode. Kunnen jullie opstaan ​​en zeggen: “Het gaat goed met mijn ziel?” Als je dat kunt, is dat moed.

Dat is wat de soldaten doen in de strijd. Ze bewapenen zichzelf. Ze zijn bang dat ze de vijand gaan ontmoeten… en we hebben jullie verteld dat er een strijd zou komen tussen de oude energie en de nieuwe energie. We hebben jullie verteld dat jullie de strijders van deze nieuwe energie zijn en dat jullie het licht dragen.

Sommigen van jullie zijn nu bang, en sommigen van jullie zijn in deze strijd, en sommigen van jullie begrijpen het helemaal niet.

Het overzicht? Je wint en je weet het niet eens.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal