Kryon Boek elf: Het optillen van de Sluier – God behagen!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek elf: Het optillen van de Sluier

geplaatst: 3 november 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

God behagen!

De perceptie van de mensheid is dat je God op de een of andere manier moet behagen met je goedheid. Ik wil jullie zeggen, lieve mensen, dat jullie God al hebben behaagd omdat jullie hier zijn!

Dit is de reden dat er hier vandaag genezingen zullen zijn, omdat je hier zit – omdat je wakker wordt voor wie je bent en je de goddelijkheid van binnen vindt.

Je hebt God al behaagd! Je hoeft er niet over na te denken om bang te zijn of je zorgen te maken over wat je zou kunnen doen om God te mishagen vanwege een soort super belonings- en strafsysteem aan de andere kant van de sluier. Dat is er niet!

Het is al moeilijk genoeg als je hier bent, nietwaar? Als je ooit wist hoeveel er van je gehouden werd, zou je geen moment denken dat er straf aan de andere kant van de sluier zou zijn, zelfs niet voor de meest duistere onder jullie.

Toch zijn jullie belangrijkste religies allemaal gebaseerd op deze eigenschap. Een miljard van jullie hebben het gevoel dat jullie “in zonde” zijn geboren, al gebroken en de last dragend van de donkerste daden van de mensheid.

Als je dan meedoet en bepaalde rituelen en overtuigingen uitvoert, kun je dit vreselijke lot overwinnen. In dit proces gaan degenen die er nooit achter komen hoe het werkt naar de hel! Betekent dit iets spiritueels voor jou?

Het is tijd om te begrijpen hoe menselijk dit concept is.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal