Kryon Boek elf: Het Optillen van de Sluier – Slagen!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek elf: Het Optillen van de Sluier

geplaatst: 6 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Slagen!

Jullie komen hier voorbereid naar de Aarde en denken dat jullie hier alleen zijn en jullie denken dat jullie enkelvoudig zijn. Willen jullie weten waarom jullie hier zijn? Ik zal het jullie vertellen. Laat mij het hier weer over hebben. Er was een tijd waarin jullie kwamen met de wind van geboorte toen wij jullie hand vasthielden en wij stonden naast jullie en hielden jullie nog even tegen.

Jullie waren nog niet weg en het was nog net geen tijd en wij ondervroegen jullie. Wil je naar de Aarde gaan? Jullie zeiden “JA!” En jullie zeiden: “Ja, laten wij kijken wat daar beneden aan de hand is. Er is een potentieel dat wij dit allemaal kunnen veranderen.”

Begrijpen jullie, hebben jullie je ooit gerealiseerd, hebben jullie er ooit aan gedacht dat al jullie levens uit het verleden klassen waren zodat jullie nu kunnen slagen?

Zouden jullie deze diploma-uitreiking ooit hebben willen missen? Dat is waarom jullie hier zijn! Alles wat jullie in voorgaande levens hebben gedaan heeft jullie hier naartoe geleid!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal