Kryon Boek negen: Het Nieuwe Begin

Marshmallow Boodschap
  Uit Kryon Boek negen: Het Nieuwe Begin

geplaatst: 10 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Waar de Magie is!

 Hier is een attribuut waar velen van jullie nog niet aan hebben gedacht, en het is tijd dat jullie dit krijgen. Wij hebben jullie verteld dat de structuur van de mens niet alleen in het fysieke lichaam aanwezig is – er een deel aan de andere kant van de sluier is, er een deel van de gidsen, en een deel ervan zelfs in het verleden is.

Nu, als jullie zo verdeeld zijn – als jullie echt zo wijd verspreid zijn, zouden jullie dan niet iets voelen? Ja! Ik wil jullie graag een attribuut geven dat lichtwerkers gaan horen, herkennen en begrijpen. Sommigen van jullie hebben gekeken en gehoopt dat op een dag jullie “tweelingvlam” zou komen binnenwandelen. Dat op een dag jullie zielenmaatje dat daar ergens is, zal “terugkomen!”

Oh, als jullie eens zouden weten wat dit betekent! Hier is de waarheid: Jullie verwachten niet een ander mens, lieve mensen, jullie vragen om de wederkomst van de interdimensionale delen om die te combineren met jullie 4D-zelf. Jullie voelen de hang naar de liefde en jullie willen die zo graag! Wij zijn hier om jullie te vertellen dat dit de hereniging is waar jullie naar uitzien!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal