Kryon Boek tien: Een nieuwe dispensatie – Jullie worden allemaal omringd! 

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek tien: Een nieuwe dispensatie

geplaatst: 16 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie worden allemaal omringd! 

De Meesters

Wacht even, als je wilt, en denk na over waartoe de meesters in staat waren terwijl zij op de planeet rondliepen. Zij lieten vele mensen genezen achter die huilden van vreugde en dankbaarheid.

Zij toonden voorspellingen en wijsheid en zij hielpen iedereen waarmee zij in aanraking kwamen. Zij brachten stammen samen en beïnvloedden landen. Zij verenigden wat gescheiden was. Zij presenteerden paradigma’s die heel anders waren hetgeen hun vaak het leven kostte. Nu zitten jullie in diezelfde energie. Waarom nemen jullie geen moment en vieren wat jullie hebben geschapen?

Wij zijn nu op een bepaalde plaats, weet je, en wij zijn er klaar voor. Het is ook zo dat wij onze plaatsen om jullie heen, naast jullie, boven jullie en zelfs onder jullie, innemen. Interdimensionaal gezien is er geen beperking op waar wij kunnen zitten, staan of zijn. Ieder van jullie wordt omringd door je eigen groep – een groep die precies weet waar jullie doorheen zijn gegaan – die jullie zwakheden en jullie vele vragen kent.

Het is een groep die er klaar voor is om je hand te nemen en hoe dan ook mee te nemen als jullie ooit op de plaats komen waarop jullie dit toestaan….of herkennen dat jullie de keuze hebben om daarom te vragen.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal