Kryon Boek tien: Een Nieuwe Dispensatie – Verder dan het begrip!

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek tien: Een Nieuwe Dispensatie

Geplaatst: 26 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verder dan het begrip!

Luister, lieve oren en ogen van de familie die voor mij zit. Hoe kunnen wij jullie iets vertellen dat buiten jullie voorstellingvermogen gaat? Hoe kunnen wij jullie laten zien wat jullie niet kunnen zien? Jullie spreken dingen af met degenen die om jullie heen zijn voordat jullie hier komen. In deze “soep” van menselijke energie die jullie “JIJ” noemen, zijn er stukjes en delen van deze familie die ook delen van jullie zijn.

Er is hier een supportersgroep, en zelf als jullie zijn weggegaan van jullie 4D-ervaring op Aarde, blijven zij als een deel van jullie. Dit gaat veel verder dan genetica en biologie van het lichaam en de ene laag van d\het DNA die jullie kunnen zien. Het gaat veel verder dan dat.

Wij hebben er een glimp van opgevangen bij de groep die Wo was. Tot op deze dag begrijpt hij het niet allemaal. Hoe kan men hier zijn en toch ook een deel van Wo zijn? Hoe zit het met zijn ouders? Hij dacht dat zij er niet meer waren en nu misschien waren geïncarneerd in een ander wezen op Aarde en dat zij net zoals Wo bezig waren. Hoe kunnen zij nog steeds bij Wo zijn? Hoe kan zoiets bestaan?
KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal