Kryon Boek tien: Een Nieuwe Dispensatie – Voel jij je betrokken?

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek tien: Een Nieuwe Dispensatie

geplaatst: 16 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voel jij je betrokken?

Lezer, luister: Voel jij je betrokken? Dat ben jij. Terwijl ik deze boodschap breng, zien wij jou op de plaats waar je leest. Jullie worden bij al deze dingen gezien omdat het geen toeval is dat jullie dit lezen.

Velen van jullie gaven toestemming voor dit moment, en jullie zeiden: “Ja, ik wil meer over deze spirituele dingen weten. Ik wil rustig en alleen zitten en weten dat dat ik omringd word door Spirit. Ik wil stil zijn en God mij laten vertellen wat ik moet weten. Ik wil een pad gaan belopen waarop ik elke dag voor korte tijd, licht visualiseer op donkere plaatsen. Ik begin de kracht van het menselijk bewustzijn te begrijpen. Ik begin te geloven dat ik inderdaad eeuwig ben!”

Als jullie dit zijn, lieve mensen, hoop ik dat jullie voldoende ruimte in huis hebben voor de toegevoegde energie! Sommigen van ons zullen bij jullie blijven….dat is de liefde van God! Jullie zijn familie. Ik zeg jullie dat als ik jullie de volgende keer aan mijn kant van de sluier zie, wij jullie namen in licht zullen zingen, net zoals bij zovele anderen die onlangs en masse zijn overgegaan…..allemaal glimlachend….allemaal herinnerend….allemaal weer verbonden!

KRYON 

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal