Kryon Boek twaalf: De Twaalf Lagen van het DNA: Alleen jullie

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek twaalf: De Twaalf Lagen van het DNA

geplaatst: 4 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Alleen jullie

Jullie spiritualiteit ontwikkelt zich. Waarom zouden jullie uren doorbrengen door in elkaars ogen te kijken of mantra’s te zingen als elk stuk energie dat jullie daarmee scheppen nu in een oogwenk kan worden verkregen? Jullie tijdraam is veranderd!

Zou het kunnen zijn dat jullie vastzitten in een systeem waarvan jullie voelden dat het statisch was, voor altijd was en zeer comfortabel was? Denken jullie werkelijk dat vrede op Aarde geschapen zal worden door mensen die in kleine groepen bij elkaar zitten en uren doorbrengen in een alfastaat?

Denk eens na: dit is wat de Ouden deden en jullie wensen nog steeds in dit oude systeem te blijven. Jullie diepgaand en spiritueel DNA ontwikkelt zich en stelt jullie in staat om veel meer voor de Aarde te bereiken door in je leven kwantum te worden. Jullie bezitten nu de kracht van honderden chantende New-Agers die alleen maar willen zitten en ZIJN.

Jullie kunnen individueel alleen de donker/lichtbalans van de planeet beïnvloeden als jullie Merkabah zich van plaats tot plaats beweegt naar een zeer hoge vibratie.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal