Kryon Boek twaalf: De Twaalf lagen van het DNA – Bewustzijn beweegt de Aarde!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek twaalf: De Twaalf lagen van het DNA

geplaatst: 11 april 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bewustzijn beweegt de Aarde!

Volgens de nieuwe wetenschap worden zelfs bepaalde processen van de planeet zelf beïnvloed door de menselijke gedachten.

Beginnen jullie het te begrijpen?

De 90% van jullie DNA kan feitelijk deel uitmaken van iets dat groter is dan jullie menselijk lichaam. Een van de eerste dingen die wij jullie ooit hebben verteld is dat bewustzijn de Aarde beweegt.

Bewustzijn is verantwoordelijk voor de vibratie van de planeet, en jullie zijn altijd in staat geweest om te veranderen als er iets was waarvan jullie dachten dat het niet bij jullie paste – de realiteit van wat er gebeurt op jullie planeet.

Als jullie deze waarheid beginnen te begrijpen, zullen jullie absoluut begrijpen dat Gaia antwoordt op JULLIE!

Dit is de werking hiervan, op een duidelijke manier uitgelegd: Het komt door de ontwikkeling van het menselijk genoom en de onthulling van de 90% die niets lijkt te doen, maar die ons in staat stelt om te spreken over wat het werkelijk doet.

Op een bepaald punt in de tijd zal het voor de wetenschap logisch zijn.

De aanwijzing, als zij gaan kijken naar de 90% en het gaan bestuderen als niet-gecodeerde engrammen, zullen zij gaan zien dat het grootste deel van het DNA in werkelijkheid signalen bewerkt voor de 3% die de motor is die het menselijk lichaam aanstuurt.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal