Kryon Boek twaalf: De Twaalf lagen van het DNA – Het is de Voltooiing van de Oude Tijd!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek twaalf: De Twaalf lagen van het DNA

geplaatst: 18 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het is de Voltooiing van de Oude Tijd!

Numerologie:

Toen, in 1989, gaf Kryon ons de betekenis van twee cijfers. Het beetje wat wij wisten was dat zij onze leeftijd aangaven. Hij nam daar de tijd voor – alleen maar twee cijfers die Kryon ooit in welk boek dan ook beschreef. Het was het nummer negen en elf.

Was dit een verborgen profetie? Ik denk dat het gewoon een beschrijving was van de cijfers die in de latere jaren zoveel voor ons zouden gaan betekenen. Als wij hen samenstellen krijgen wij 9-11. Wat is de energie? Het is het getal van voltooiing dat vlak naast een meestergetal van verlichting staat.

De gebeurtenis van 9-11 heeft het paradigma van onze tijd weergegeven, het toenemen van de polariteit, het tonen van de dualiteit en het bracht ons naar een werelduitlijning op een manier die een veldslag betekende tussen de oude en de nieuwe energie, met Israël precies in het midden daarvan.

Wat is nu de boodschap van deze samengestelde cijfers? Denk hier eens aan: Het is de voltooiing van een oude tijd, een oude energie, van oude paradigma’s en van het startpunt naar een nieuwe verlichte Aarde!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal