Kryon Boek Twaalf: De Twaalf Lagen van het DNA – Jullie alleen….

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek Twaalf: De Twaalf Lagen van het DNA

geplaatst: 26 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie alleen….

Jullie spiritualiteit ontwikkelt zich. Waarom zouden jullie uren doorbrengen met het staren in elkaars ogen of mantra’s chanten als elk beetje energie dat jullie scheppen nu in een oogwenk kan worden gedaan? Jullie tijdraam is veranderd!

Zou het zo kunnen zijn dat jullie vastzitten in een systeem waarvan jullie dachten dat het statisch en voor altijd zou zijn, en zeer comfortabel? Geloven jullie echt dat vrede op Aarde op dit punt in de tijd geschapen zal worden door degenen die in kleine groepen bij elkaar komen en uren doorbrengen in een alfastaat?

Denk na! Dit is wat de Ouden deden, en jullie willen nog steeds in dit oude systeem blijven zitten? Jullie diepgaand spiritueel DNA ontwikkelt zich en stelt jullie in staat om veel meer voor de Aarde te doen door kwantum in je leven te worden. Jullie bezitten nu de kracht van honderden chantende new-agers die alleen maar willen zitten en “zijn”!

Jullie zelf kunnen ALLEEN invloed uitoefenen op de balans van licht en donker op de planeet terwijl jullie Merkabah van plaats tot plaats gaat met een zeer hoge vibratie!
KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal