Kryon Boek twaalf: De Twaalf Lagen van het DNA – Vorige levens!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek twaalf: De Twaalf Lagen van het DNA

3 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vorige levens!

Laten wij het even hebben over de hele zaak van vorige levens. Mensen willen over deze levens denken als stukjes touw. (Alweer het menselijk vooroordeel) Zij willen denken dat elk ervan een bepaalde lengte had en dat elk leven opgestapeld wordt bewaard.

Zij willen denken dat hoe verder het leven in de geschiedenis is, het moeilijker is om daar toegang toe te krijgen omdat het zo lang geleden is. Zo is het niet. Alles wat er ooit met jullie is gebeurd vormt het meester-schilderij van wie jullie vandaag zijn.

Als de kosmische artiest de verf mengt en de kleuren combineert, zijn dit de levens die jullie hebben geleefd om jullie energie en jullie spiritualiteit te helpen gaan naar de plaats waarop die vandaag zijn. Net alleen dat….ook ervaringen die hun basis op Aarde hebben, zijn daar ook allemaal.

De levens als moeder, strijder, accountant of boer, zijn daar allemaal. Daarom hebben jullie bijna alles ervaren wat een mens kan ervaren en dit wordt allemaal vertegenwoordigd in het DNA, door een groots schilderij dat doorgaat om zich uit te breiden en te veranderen.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal