Kryon Boek veertien: De Nieuwe Mens – Genesis-cellen

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek veertien: De Nieuwe Mens

geplaatst: 24 januari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Genesis-cellen

Hallo allemaal. Ik ben Lee Carroll en ik heb een nieuwe Marshmallow-boodschap voor jullie.

Deze heet Genesis-cellen: het startsjabloon.

De gebruiksaanwijzing bij geboorte. De term die ik vandaag gebruik is een Kryon-woord, geen medische term. Er is misschien wel een gelijksoortig medisch woord, maar dit is anders.

Een van de sjablonen die altijd bestaan en nooit weggaan is het deel van de “Menselijke gebruiksaanwijzing.” Het is niet zo lineair als in deze uitleg, maar het zal werken. Denk er op deze manier aan: Ik wil dat jullie eraan denken als de gebruiksaanwijzing bij en na geboorte.

Hoe zag deze gebruiksaanwijzing eruit toen jullie hier kwamen? Op welke bladzijde waren jullie toen jullie vijf dagen oud waren?

Hoe was dit bij zes maanden? Op welke bladzijde waren jullie toen jullie dertig waren?

Het beginsjabloon: Jullie weten dat alle bladzijden verschillend zijn, vanwege de chronologie van het opgroeien. De pagina’s zijn er nog steeds en het sjabloon is er nog steeds, van wat ik “Genesis-cellen” noem.

Genesis-cellen, zoals ik hen wil definiëren, zijn de cellen van een nieuwgeborene die een versnelling brengen in de groei en het leren. Het kind neemt in zes maanden zoveel van de wereld om hem of haar heen in zich op! Dit omvat spraak, taal, het begin van staan en lopen, en nog veel meer.

De antennes van de Genesis-“handleiding” zijn heel groot. Zij luisteren naar het gedrag en het bewustzijn van allen om hen heen. Jullie weten dit al. Het is bij een pasgeborene zeer actief. Daarna wordt dit minder en worden jullie volwassen.

Genesis-cellen zijn magisch. Zij worden in het begin gebruikt, daarna niet, maar zij zijn er nog steeds…..en zij gaan NOOIT WEG!

Denk daar eens over na!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal