Kryon Boek veertien: De Nieuwe Mens – Relaties

Marshmallow Boodschap
  Uit Kryon Boek veertien: De Nieuwe Mens

geplaatst: 17 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Relaties

Wat te denken van relaties? Jullie hoeven er niet meer zo naar te raden. Het zal instinctief en intuïtief zijn. Toekomstige potentiële redeneringen zullen snel verlopen en jullie zullen niet weten dat jullie dit hebben, behalve dat jullie anders zullen denken.

Als jullie iemand voor het eerst ontmoeten is er bij de mensen een protocol. Er is een kleine muur tussen jullie twee waaraan jullie moeten werken en testen en proberen. Dit alles om te zien of die ander (mogelijk) jouw partner zou kunnen worden.

Wat als jullie, in plaats daarvan, in staat zijn om naar binnen te kijken en eerst de God in hen zien? Wat als jullie vorige relaties zouden kunnen herkennen? Dat is intuïtieve Akasha-herinnering op zijn best! Het komt eraan. De manier waarop jullie elkaar groeten, wat jullie binnenin elkaar kunnen zien en de mogelijkheid om van elkaar te houden zal bijna een open boek zijn voor jullie allebei.

Het gaat uiteindelijk allemaal veranderen, maar ik kan jullie niet vertellen wanneer. Ik kan jullie zelfs niet vertellen of jullie dit in je huidige lichaam mee zullen maken. Het hangt van jullie af hoe snel de dingen veranderen. Maar ik kan jullie wel vertellen dat dit het is wat er gebeurt.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal