Kryon Boek veertien: De Nieuwe Mens

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek veertien: De Nieuwe Mens

 28 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Pieken en Dalen

In de laatste twee jaren vertelden wij jullie over het openen van de Pieken en Dalen, de tijdcapsules van de planeet die wachtten op deze nieuwe energie. Ik vertelde jullie wie hen hier hebben geplaatst en dat de Creatieve Bron hiervoor zelf verantwoordelijk is.

Wij vertelden jullie dat zij er al meer dan 100.000 jaar waren en erop wachtten om geopend te worden als jullie het ijkpunt van 2012 zouden passeren….en dat deden jullie. Zij gaan langzaam open en wij hebben hen voor jullie geïdentificeerd en wij hebben enkele paren voor jullie duidelijk gemaakt. Zij beginnen zich te openen.

Wat doen zij? Ik zal het jullie vertellen. Zij laten informatie stromen naar het magnetisch-, kristallijn- en het Gaia-raster de drie actieve interpersoonlijke rasters van deze planeet, degenen die heen en weer gaan tussen jullie en je bewustzijn. Daar gaat de informatie naartoe. Is dit niet interessant? De informatie gaat niet direct naar jullie bewustzijn maar naar de rasters!

Nu, dit zorgt voor vrije keuze, want het is niet in jullie geest gestopt. Dat zou vrije keuze tegen houden. In plaats daarvan wordt het in het raster gestopt.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal