Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Bedreigende verandering!

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 29 juli 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bedreigende verandering!

De spiritualiteit van de oude energie wil eigenlijk structuur en voelt zich ongemakkelijk en bedreigd door de veranderingen die voor de deur staan.

Het vecht om oude concepten te behouden die zeggen dat spiritualiteit straf als onderdeel van zijn kern moet hebben, dat het kwaad moet bestaan ​​om liefde in evenwicht te brengen, dat mensen waardeloos zijn en een hogere bron moeten vinden om te aanbidden, waardoor ze kracht krijgen, en dat spirituele waarheid een hiërarchie is van georganiseerde mannen en vrouwen, gebouwen, teksten en een lange reeks “do’s en don’ts” om naar te leven.

De spiritualiteit van de nieuwe energie is inderdaad heel anders. Het begint met te stellen dat ‘wij God zijn’. Het vertelt ons dat de enige structuur die we nodig hebben binnenin zit, en dat het daar allemaal is te vinden.

Het spreekt van een plan waarbij een op angst gebaseerd bestaan, gebaseerd op eventuele straf, in plaats daarvan wordt vervangen door een ontwaken naar eigen verantwoordelijkheid – een verantwoordelijkheid die wijsheid vergroot en die moraliteit van binnenuit creëert.

Het vervangen van de angst voor straf is de vreugde van het creëren van een Goddelijk doel.

Deze nieuwe-energiefilosofie zorgt ook voor zelfrespect en een vreugdevol bestaan. Het is zelfregulerend, zonder alle attributen van organisaties, gebouwen, regels of priesters. Het eert de God binnenin, en beweert dat de ware essentie van God daar beschikbaar is – alle “do’s en don’ts” – en dat alle spirituele kracht binnenin zit.

Het geeft ieder mens het potentieel van een priester. 

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal