Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – De derde alchemiesoort!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 2 mei 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De derde alchemiesoort!

Laat mij jullie vertellen over de derde alchemiesoort….de meest diepgaande soort.

Denken jullie dat de heling van het menselijk lichaam en het in balans brengen ervan, speciaal zijn? Laat mij jullie vertellen over de menselijke emotie.

Dit is het wonder van alle wonderen, zie je. Dit is wat de angst en de zorgen neemt en dit door de alchemie van intentie transmuteert in vrede. Wij hebben hier al vaak over gesproken.

Kijk naar de energie die ervoor nodig is om zorgen en angst te scheppen – kijk daar eens naar! Wat gebeurde er met je lichaam toen jullie angst en zorgen hadden?

Het veranderde – psychologisch gezien, veranderde het. De cellen – elke cel – wist van de angst en de zorgen. Misschien hadden jullie gewichtsverlies of ging jullie huid er anders uitzien – al dit soort dingen als antwoord op een emotie die jullie hadden.

Toen jullie de intentie aangaven om op een hoger niveau te vibreren door de kennis en de voorbereidingen over wat jullie zouden kunnen zijn, transmuteerden jullie dit naar vrede.

Er zijn enkele mensen hier die dit steeds weer hebben gedaan – en er is zoveel liefde van Spirit gezonden naar degenen die hebben geleerd hoe zij dit moeten doen!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal