Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – De Macht over Basis-zaadangst!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 16 juli 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Macht over Basis-zaadangst!

De “nieuwe” New Age nadert. We noemen het graag de ‘Nu Age’. We praten met diegenen van jullie – jij – van wie sommigen in de stoelen zitten – van wie sommigen dit lezen – die dit eerder hebben gevoeld.

Het is eigenlijk wat jullie hier brengt.

Ik zou jullie willen vertellen dat er een innerlijke angst is die verband houdt met wat er op dit moment op deze planeet gaande is. We hebben het in het verleden besproken als de “zaadangst”, wat aangeeft dat het al vroeg was “geplant”.

De zaadangst is deze: terwijl je stukjes en delen van je dualiteit transmuteert, ga je naar een stadium van bewustzijn dat nog nooit eerder is aangesneden…behalve een andere keer op jullie planeet.

Op dat moment was de planeet uit balans – en jullie kozen ervoor om het te beëindigen. Wat we jullie vertellen is dat ik bijna uitsluitend voor een familie van Lemuriers zit!  Dit zijn degenen die in deze stoelen komen zitten en voldoende interesse hebben in hun interne spirituele motor, om deze woorden te lezen.

Hebben jullie je ooit een wijze oude ziel gevoeld? Heb je ooit gedacht dat je dingen wist die andere mensen niet wisten?

Het zit er allemaal in, weet je, in jullie DNA. En ik zeg je, er is een zaadje van angst als je deze “nieuwe” New Age aanbreekt, dat alleen kan worden overwonnen door liefde, en een volledige onthulling aan je dualiteit dat jullie dit eerder hebben gevoeld.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal