Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Het Spirituele Zaad

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 24 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Spirituele Zaad

Sommigen van jullie zouden kunnen vragen: “Kryon, waar is het spirituele zaad in mijn lichaam? In welk deel zit het? Bovenin? Beneden? Waaraan moet ik denken als ik wil weten waar de Gouden Engel binnenin mij is?”

Ik zal jullie vertellen waar die is. Hij bestaat als een bewustzijn dat de basis is van de moleculen in elke cel van je lichaam. Jullie lichaam, jullie biologie,  is speciaal.  Het spirituele deel van jullie is getrouwd met biologische deel van jullie fysiek.
Velen beginnen te ontdekken waar dit is en het zou geen magie of een onthulling voor jullie moeten zijn dat die in de code zit die jullie DNA noemen. Wat dit betekent, lieve mensen, is dat jullie spirituele blauwdruk van het bestaan in elke cel evenveel aanwezig is.

Een deel van de code van jullie DNA is de speciale versmelting die jullie spiritualiteit verbindt met je lichaam. Dit is de essentie van jullie dualiteit. Het schept de dualiteit die verborgen houdt wie jullie zijn. Dit is een ontwerp – jullie ontwerp, en dit is actief en het werkt in iedereen die hier is of die dit leest!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal