Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Het wonder van verandering!

Marshmallow Boodschap

 Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 2 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het wonder van verandering!

Jullie noemen het misschien geen wonder, geen geschenk, maar het heeft te maken met cellulaire structuur en bewustzijn, en het heet verandering! Net als jullie gewend zijn aan een andere manier van spiritueel denken, gaat het veranderen.

Er zijn mensen onder jullie die op de planeet rondlopen in het proces van “wakker worden” die hun spirituele essentie begrijpen. Een van jullie interessante attributen is dat jullie middenin je ontwaken voor spirituele dingen, nieuwsgierig zijn!

Velen van jullie “wachten af totdat de andere schoen ook valt” zoals mijn partner het uitdrukt. Er zijn niveaus van nieuwsgierigheid omdat niets hetzelfde blijft en jullie voelen dit natuurlijk op je cellulaire niveau. Daar vindt de verandering plaats!

Het is tijd dat jullie de theorie van een constant veranderende cellulaire structuur als een normale status van een spiritueel ontwikkelende mens zien. De evolutie zal niet stoppen maar gaat door. Het wordt ascensie genoemd om dat er omhooggaan bij betrokken is, een constant doorgaande ontwikkeling.

Dit geeft aan dat het altijd verandert en dat dit de manier is waarop de dingen voor jullie zullen zijn!

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal