Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Jullie zijn eeuwig!

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 7 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zijn eeuwig!

Jullie zijn eeuwig, en jullie zijn hier alleen maar tijdelijk…..in deze tijdelijke vorm die jullie hebben gekozen in een veelbelovende tijd. Ah, er zijn zo velen van jullie die besloten om hier te komen met volledige spirituele kennis van het feit dat jullie misschien op een moeilijke manier weer zouden kunnen vertrekken! Nogmaals, de planeet kon door een beëindigingsfase moeten gaan omdat jullie werk is gedaan.

Zo eenvoudig is dat!

Het heeft niets te maken met oordeel. In plaats daarvan heeft het te maken met gepastheid. Het heeft te maken met een veel groter plan dat jullie hebben gestuurd en gepland, en dat jullie, door hier te zijn, ook vervullend en verlichtend bezig zijn. Maar in plaats daarvan zitten jullie hier nu met een gloednieuwe toekomst!

Lieve mensen, er zitten hier mensen onder jullie in het “nu” en mensen die dit lezen – en ik weet wie jullie zijn – die het in de oude energie niet gered zouden hebben. Met jullie pure intentie ten opzichte van Spirit hebben jullie de karmische kaart waarmee jullie kwamen, weggegooid en zijn begonnen om een andere kaart te scheppen….dag voor dag!

Jullie hebben enkele uitdagingen ontweken die jullie wel aan hadden kunnen gaan en in plaats daarvan zitten jullie hier nu…..sommigen verward of nieuwsgierig, of bang, om te weten wat dit allemaal betekent.

Lieve mensen, stop even, laat al je zorgen en angsten vrij – geniet van deze samenkomst met ons. Dit is een tijd om jezelf en je familie te vieren omdat jullie nog steeds hier zijn!

Hebben jullie daar ooit over nagedacht?

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal