Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Was er echt een Big Bang?

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 19  februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Was er echt een Big Bang?

 Velen herinneren zich een bijeenkomst in Sedona, Arizona, in maart 1995, waarin Kryon ons vertelde dat de “Big Bang” nooit gebeurde. In een verrassend wetenschappelijke channeling gaf hij ons een andere verklaring over de manier waarop het Universum zichzelf schept en hij nodigde wetenschappers uit om dit zelf uit te zoeken.

In Kryon-boek drie zegt hij: “De waarheid is dat er vele uitbreidende gebeurtenissen waren (Vele “Bangs”) in een grote hoeveelheid tijd. De waarheid is dat jullie planeet zich bevindt in een van de vele overlappende creatieve gebeurtenissen waarvan sommige eerder waren dan jullie eigen gebeurtenissen.

In 1995 was deze informatie onaanvaardbaar voor de belangrijkste wetenschappers die ervan overtuigd waren dat het hele Universum begon met een “Genesis -Big Bang.” Uiteindelijk werd het idee van een Big Bang langzaamaan betwijfeld door een aantal wetenschappers en astronomen. In een nieuw tijdschrift met de naam “De geweldige Kosmos” was er een artikel van Andrei Linde, een door de Russen opgeleide professor in de natuurkunde, nu in Stanford.

Hij deponeerde een theorie van een “zichzelf producerende” kosmos, die nu wordt bestudeerd op zijn essenties.

Hij stelt dat het Universum begon met een kleine creatieve gebeurtenis die dan later werd gevolgd door nog een, en nog een en dat dit de verklaring is voor hetgeen wij feitelijk met onze telescopen zien. Dan is er ook nog de tijd-paradox waarover vorig jaar werd gerapporteerd toen de Hubbletelescoop sterren ontdekte in de hoek van het ons bekende Universum die jonger waren dan wij waren! (Als de theorie van de Big Bang juist was, zouden zij de oudsten moeten zijn!)

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal