Marshmallow Boodschap Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens”

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens”

16 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Oude wijn in nieuwe zakken

De mensheid gaat door een grote opwaardering van het bewustzijn (na 2012), en de tijd om daar geheel doorheen te gaan hangt af van vrije keuze.

Deze speciale transitie zal zo lang duren als jullie het ervan maken. Het hangt er altijd vanaf hoe zwaar het donkere deel van de dualiteit beslist om tegen jullie te vechten. De oude energie op de planeet zal tegen deze veranderingen vechten, misschien zelfs wel tot de dood aan toe.

Dit wil zeggen dat het zo kan zijn dat een complete generatie voorbij zal zijn voordat enkele van deze dingen zullen gebeuren.

Oude tradities en manieren hebben lange tijd nodig om te verdwijnen en soms heeft het zelfs zoveel tijd nodig als jullie gezien hebben bij de Israëlieten die in de woestijn rondzwierven, die een periode van veertig jaar nodig hadden, waar een complete generatie nodig was voordat zij het beloofde land binnen konden gaan.

De reden hiervan? Het bewustzijn van slaven kon nooit het beloofde land binnengaan.

Een nieuwe generatie van mensen die nooit slaven waren geweest in Egypte moest geboren en opgegroeid zijn in deze nieuwe energie – elke dag gevoed worden – en er moest voor hen gezorgd worden en er moest van hen gehouden worden. Dit gebeurde om ervoor te zorgen dat zij in het land konden trekken waar zij zich zouden gaan vestigen.

Dit is niet alleen maar een metafoor want het is ook een heel goed voorbeeld van wat jullie op je wereld momenteel zien gebeuren en op je af zien komen.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal