Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens”

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens”

12 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Veranderend DNA

Ik wil dat jullie enkele dingen herkennen en begrijpen als ik jullie iets meer ga vertellen over wat er gaat gebeuren. Wij hebben jullie in het verleden informatie gegeven over wat jullie kunnen verwachten van bepaalde delen van jullie ontwikkelend DNA. Maar bijna alle informatie die wij hebben gegeven gaat over communicatie met jullie Akasha (kroniek van vorige levens).

Wij hebben jullie verteld dat jullie DNA de Akasha op een andere manier gaat lezen en dat de muur die bestaat tussen dood en geboorte langzaamaan opgetrokken gaat worden.

Dan, als jullie terugkomen op de planeet zullen jullie langzamerhand gaan herinneren wat jullie de vorige keer leerden.

Dit zal de Oude Zielen het beste dienen omdat zij al vroeg in het leven zullen ontwaken en niet weer de lessen hoeven te leren die zij hier de vorige keer al hebben geleerd.

Wij hebben jullie ook verteld dat jullie, als baby’s, eerder zullen gaan lopen, eerder zullen gaan lezen en je zelfs gaan herinneren dat een hete kachel iets is waar je beter vandaan kunt blijven.

Jullie instincten zullen gaan toenemen, net zoals de dieren dit doen, en de menselijke baby zal niet zo hulpeloos zijn als nu het geval is.

Wij hebben dit Akasha-erfgoed of Akasha-herinnering genoemd.

KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal