Uit Boek 8: “De herijking van de Mensheid”

Uit Boek 8: “De herijking van de Mensheid”

1 april 2015.  Geplaatst: 29 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Magnetisme van het zonnestelsel

In jullie zonnestelsel is de zon het middelpunt. Hij zendt uit wat zonnewind wordt genoemd en die is bijna geheel magnetisch. Het is een magnetische energie die letterlijk uitbarst vanuit de zon en die alleen bevat wat er door de zon is gegenereerd. Deze magnetische energie heeft een naam – de heliosfeer. Hij “blaast” deze magnetische wind tegen het magnetisme van jullie eigen Aarde en dit verandert jullie planeet.

Als de energie op Aarde steeds dezelfde zou zijn, zou er weinig veranderen op Aarde. Voor degenen die technisch willen zijn: je zou kunnen zeggen dat het magnetisme van de zon tegen het magnetisme van de Aarde blaast en dat er dan twee op elkaar inwerkende magnetische velden zijn.

Dit schept iets dat inductie wordt genoemd en dit is voor de wetenschap een mysterie. Het is de “soep” van elkaar overlappende magnetische velden die de energie toestaat om informatie uit te wisselen en uit te breiden zonder dat er een krachtbron is. Het wordt op Aarde vaak gebruikt maar de attributen ervan worden als mysterieus gezien.

Hier is wat er gaat gebeuren. Kijk naar veranderingen in jullie zon. Jullie kunnen hen zonnestormen noemen, maar zij zijn gewoon een herijking voor jullie en zij zullen jullie zorgen geven. 

Dit komt omdat er vele gevoelige elektronica op en rond de planeet is, en deze instrumenten zullen reageren. Jullie rekenen erop dat het magnetisch veld om jullie Aarde gelijk blijft, maar dit kan niet hetzelfde blijven als er een gigantische zonnestorm plaatsvindt. Bepaalde soorten communicaties zullen worden verstoord en onderbroken. Misschien kan zelfs het raster onderbroken worden.

Kijk naar de zon want dit is het proces van opwaardering. Het gebeurt door intelligent ontwerp, de liefde van God en de Schepper die dingen veranderen voor jullie bewustzijn. Het is een nieuwe manier van denken die zich ontwikkelt en die letterlijk het DNA-veld van ieder mens raakt.

Dit verandert de informatie binnen het DNA en het stelt de mens in staat om attributen van een nieuwe realiteit vast te houden en te verhogen op een manier als nooit tevoren.

 KRYON via Lee Carroll