Uit Boek XIII: De Herijking van de Mensheid

Uit Boek XIII:
“De herijking van de Mensheid”

1 juni 2015.  Geplaatst: 28 maart 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Sleutel tot Zelfwaarde

Mijn partner zegt dat hij geen idee heeft waarom oude zielen zulke diepgaande problemen hebben aangaande zelfwaarde.

Ik zal jullie vertellen waarom: Dit komt omdat jullie al honderden jaren worden geslagen! Steeds als jullie twee stappen vooruit gaan worden jullie er weer een teruggeslagen – soms vijf.

Dan komen jullie in dit leven en verwachten wat? Heel weinig. Dit komt omdat jullie in een oudere energie alles met tegenzin en weerstand deden. Alles! Nu zeggen wij dat dit verandert.

Spiritueel gezien gaan jullie meer van jezelf houden en nu is er voor jullie de mogelijkheid om dit te doen omdat er een Universum binnenin jullie is dat cellulaire structuur wordt genoemd met miljarden deeltjes DNA.

Deze deeltjes gaan reageren en worden klaar voor de instructies die jullie het gaan geven.

De hand van jullie cellulaire structuur is zogezegd uitgestoken en de cellen zeggen: ”Okay, JIJ BENT DE BAAS. WAT GAAN WIJ DOEN?”

Zelfwaarde is een programma. Het is een programma! Het is vanuit ervaring ontwikkelde informatie en het is iets dat is geleerd.

“Lieve cellulaire structuur “ zouden jullie kunnen zeggen. “Ik verdien het om hier te zijn. Dit is mijn tijd. Ik heb dingen die anderen willen. Dit is mijn tijd. Ik ben belangrijk in het schema van de Aarde. Ik heb mijn strepen verdiend. Dit is mijn tijd. Lieve cellulaire structuur, verwijder mijn ongepaste, emotionele zaken die mij tegenhouden om vooruit te gaan naar mijn pracht en mijn kracht. De kracht waarover ik het heb is die van de mogelijkheid om compassie en licht te scheppen waar ik ook ga.”

Jullie cellulaire structuur zal glimlachen, jullie de hand geven die daarop heeft gewacht en het zegt: “Wij zijn partners in het medescheppen. Laten wij aan de slag gaan!”

KRYON, door Lee Carroll