Uit; “de menselijke Akasha: Een ontdekking van de blauwdruk binnen”

Uit; “de menselijke Akasha:
Een ontdekking van de blauwdruk binnen”

1 juli 2015  / Geplaatst: 4 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Puur uitgelijnd bewustzijn

Als jullie meer kwantum worden in jullie bewustzijn gaat jullie Akasha groeien in zijn bewustzijn.

Het gaat zich niet alleen uitstrekken tot aan het eerste leven hier op Aarde. In plaats daarvan zullen velen van jullie zich gaan herinneren wat er gebeurde op het middelpunt. Dit is de verandering van het bewustzijn op de Pleiadische planeten. Tussen twee haakjes, er waren er meer dan een. Voeg dit toe aan jullie puzzel! (Kryon-lach) Op dit moment kunnen mensen niet met zichzelf opschieten op maar één planeet. Wat als jullie nog een planeet dichtbij jullie zouden hebben? Kunnen jullie je voorstellen wat jullie daarmee zouden doen?

Dit geeft jullie een idee over waar de Pleiadiers toe in staat waren.

De Pleiadiers waren in staat om dingen samen te voegen die op een bepaalde manier begonnen maar eindigden met een puur in lijn zijnd bewustzijn. Dit is een nieuwe term: PUUR IN LIJN ZIJND BEWUSTZIJN. Kunnen jullie je een Israëliet voorstellen, een Palestijn en een Iraniër die een bewustzijn hebben dat puur in lijn is. Kunnen jullie dit voor je zien? Wel, jullie hebben dit gedaan met jullie voormalige vijanden na de afgelopen wereldoorlogen, waarom dus niet in het Midden Oosten?

Oude zielen, waar gaan deze ideeën over puur uitgelijnd bewustzijn vandaan komen, want jullie hebben hen nog nooit in de overvloed van deze planeet gehad.

Het antwoord is dat zij van jullie ouders gaan komen.

Niet jullie biologische ouders maar degenen die jullie de oorspronkelijke bron noemen – de Pleiadiërs.

Jullie zijn je ervan bewust dat jullie hun DNA hebben, of hebben jullie je dit niet gerealiseerd? Zij hebben het DNA van degenen die voor hen waren. Hebben jullie je dit gerealiseerd? Jullie hebben de geheimen van vrede op de planeet omdat dit deel uitmaakt van jullie “galactische Akasha”.

Jullie hebben de geheimen en de wijsheid die nog niemand hier heeft ontwikkeld. Dit is de reden waarom de oude zielen hier terug moesten komen.

Hebben jullie dit gehoord?

KRYON, door Lee Carroll