Uit Kryon Boek 13: “De herijking van de Mensheid”

Uit Kryon Boek XIII:
De herijking van de Mensheid

10 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Nieuwe uitvindingen brengen nieuwe Paradigma’s  

Hebben jullie innovaties en uitvindingen gezien in de laatste tien jaar die het vereisten dat er buiten de “box” van een oude realiteit werd gedacht? Dat hebben jullie zeker! Ik kan jullie vertellen wat eraan komt omdat jullie daar nog niet aan hebben gedacht! Maar de potentiëlen doemen sterk op. Laat mij jullie een voorbeeld geven.

Laten wij zeggen dat jullie 20 jaar geleden voorspelden dat er iets zou zijn dat internet genoemd zou worden op een apparaat dat jullie nog niet echt hadden en dat een technologie zou gebruiken die jullie je niet konden voorstellen. Jullie zouden hele bibliotheken hebben, gebouwen vol met boeken, in je hand – een wereldwijde encyclopedie van alles wat er maar te weten valt…. en dat in een ogenblik!

Niet alleen dat, maar deze opzoek-service zou ook nog geen cent gaan kosten! Jullie zouden met vrienden kunnen bellen en hen op een videoschermpje kunnen zien, en het zou geen cent gaan kosten! Hoe lang jullie dit ook zouden gaan gebruiken en hoe diep jullie dit ook doen, de service op zich zou helemaal gratis zijn.

Eenieder die toen naar jullie zou luisteren zou waarschijnlijk zeggen: “Zelfs als wij het technische deel hiervan zouden geloven, waarvan wij denken dat dit onmogelijk is, zijn er overal kosten aan verbonden, het kost altijd iets. Er moet een vergoeding voor zijn! Hoe zou men anders zaken kunnen doen?”

Het antwoord is dit: Samen met deze nieuwe uitvindingen komen er nieuwe paradigma’s met betrekking tot zakendoen. Jullie weten niet wat jullie niet weten, oordeel dus niet vooraf over wat jullie denken dat eraan komt op basis van een wereld van oude energie.

KRYON, door Lee Carroll