Uit Kryon Boek 13: De herijking van de Mensheid

Uit Kryon Boek 13: De herijking van de Mensheid

1 maart 2015  Geplaatst: 25 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie handelingen bewijzen het 

Misschien hebben jullie, terwijl jullie hier rondlopen, besloten dat jullie de stad uit zullen moeten, uit een relatie moeten gaan, je baan opzeggen, om dingen op hun plaats te laten vallen.

Ik wil dat jullie dit even een moment heroverwegen. Wat gebeurt er als dingen voor jullie persoonlijk gaan veranderen en de dingen die jullie toen ergerden dit niet meer doen?

Dit verandert de omstandigheden, nietwaar? Nu kunnen jullie in dezelfde situaties zijn waar jullie altijd in zaten, en toch is het compleet anders.

Jullie zijn niet meer gefrustreerd, jullie worden niet meer boos, zelfs als degenen om jullie heen zich wentelen in drama en onrust. Jullie hebben hierdoor feitelijk meer wijsheid en kunnen je beter manifesteren.

Ik zal jullie vertellen wat er uiteindelijk zou kunnen gebeuren. Deze ”wentelaars” zullen jullie zien en uiteindelijk zullen er een paar, als jullie alleen zijn, naar jullie toekomen en zeggen: “Hoe doe je dit? Ik zou willen dat ik niet zoveel meer rond hoef te darren. Ik zie dat je bent veranderd. Op de een of andere manier geef jij er geen aanstoot meer aan. Om de een of andere reden heb jij een glimlach en kan ik de Vrede van God in jou zien en die wil ik ook. Jij roddelt niet. Jij spreekt geen kwaad over anderen. Jij eert alle mensen als jij je mond open doet om te spreken. Ik kan het horen. Er is iets in jou veranderd en ik zou graag willen weten wat dit is.”

Dan, lieve mensen, en alleen dan, zouden jullie je moeten openen en zeggen: “Ik heb iets gevonden waarvan ik dacht dat het niet bestond. Ik vond God binnenin mij.”

Dit is krachtig, en jullie handelingen bewijzen het.

 KRYON via Lee Carroll